Криза в Белия дом

46
Криза в Белия дом

Малия става тийнейджър

Американският президент Барак Обама заяви, че е подготвен за потенциална криза в Белия дом следващия месец, тъй като най-голямата му дъщеря става тийнейджърка, съобщава АФП.

"Не мога да искам по-добри деца. Не очаквам пълен хаос в следващите четири-пет години, но разбирам, че тийнейджърството е сложно", заяви Обама в интервю за телевизия Ей Би Си в отговор на въпрос за 13-я рожден ден на Малия.

"Трябва да отбележа също така, че има въоръжени хора, които често ги придружават, а голямата инициатива за кандидатирането ми за втори мандат означава, че те никога няма да се качат в кола с момче, което има бира", допълни той.

Освен че ще трябва да вижда агенти на Сикрет Сървис на срещите, на всеки потенциален ухажор може също така да се наложи да води тежки двустранни преговори с лидера на свободния свят.

"Може да го поканя в Овалния кабинет, да го попитам какъв му е средният успех, да разбера какви намерения има за кариерата си. Малия и Саша, ако гледате това, да знаете, че се шегувам", каза Обама, цитиран от Дарик радио.

Малия ще стане на 13 години на 4 юли. По-малката й сестра Саша отпразнува 10-я си рожден ден по-рано този месец в президентската вила в Кемп Дейвид.Добави коментар