Кралското бебе Арчи вече пълзи

151
Кралското бебе Арчи вече пълзи

За това се похвалиха родителите му херцогиня Меган и принц Хари, които посетиха военни семейства в Уиндзор в сряда

Най-малкият наследник на британското кралско семейство – бебето Арчи, вече може да пълзи. За това се похвалиха родителите му херцогиня Меган и принц Хари, които посетиха военни семейства в Уиндзор в сряда.

Тази седмица Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор става на шест месеца и както повечето бебета на тази възраст и той може да се „похвали” с ново умение. Меган е разговаряла с една от съпругите на военни. Ейми Томпсън, чийто съпруг е свързан с военната част Уелска гвардия, споделя: „Дъщеря ми Ейрис е на същата възраст като Арчи. Говорихме си за децата ни, които започват да пълзят – тя е просто нормална майка и беше като да говориш с приятел”.

Арчи се роди на 6 май 2019 г. Два месеца по-късно беше кръстен в Частния параклис на замъка Уиндзор. Първата му публична поява беше дни след раждането, като Меган и Хари го представиха за минути пред фотографите и британската общественост.

След това публикуваха снимки от кръщенето му. Публичния си дебют Арчи направи на четири месеца в Южна Африка, където херцозите на Съсекс бяха на десетдневно посещение, съобщава dariknews.bg.

Добави коментар