Кралската сватба от А до Z

119
Кралската сватба от А до Z

Вижте най-важното за великото събитие

A (Abbey - абатство) - Двойката ще се ожени в Уестминстърското абатство, историческата лондонска църква, където първият крал Уилям е коронясан през 1066 г.

B (best man - кум) - братът на Уилям, принц Хари, ще бъде негов кум и обеща в речта си да разкаже някои любопитни истории. Да се надяваме, че няма да изпада в пикантни подробности в присъствието на баба си.

C (carriage - каляска) - Зрителите, които ще наблюдават кралската сватба, се надяват да видят прочутата карета State Landau, използвана за сватбата на родителите на Уилям - Чарлз и Даяна, през 1981 г. Това обаче ще стане, само ако вали.

D (Diana - Даяна) - Духът на покойната принцеса, загинала през 1997 г., ще присъства на сватбата, която става точно 30 години след собствената й сватба с принц Чарлз през 1981 г.

F (fanfarе - фанфари) - Уилям е пилот на спасителен хеликоптер към кралските ВВС и фанфарите ще присъстват на неговата сватба.

H (honeymoon - меден месец) - много са спекулациите къде двойката ще прекара медения си месец преди да започне живота си като семейство във вила в Уелс.

K (kiss - целувка) - един от големите въпроси е дали Уилям и Кейт ще покажат публично любовта си, както направиха Чарлз и Даяна на балкона на Бъкингамския дворец преди 30 години.

N (Name - име) - Въпреки че беше наречена от пресата Кейт, приятелите на булката винаги са я познавали като Катрин и тя поиска от всички да я наричат с това име.

Q (Queen - кралица) - Кралица Елизабет II се надява сватбата на внука й да отвори нова страница след последните бурни години за кралското семейство.

R (Ring - пръстен) - Уилям ще сложи пръстен на ръката на Кейт, но тя няма да направи същото. Принцът реши, че няма да носи брачна халка, подобно на дядо си, херцога на Единбург.

S (sick bags - торбички за повръщане) - повечето хора ще танцуват по улиците или просто ще гледат по телевизията, докато кралската двойка си разменя халките, но малцината, които ще получат гадене от гледката, ще имат нужда от торбички за повръщане.

Източник: БГНЕСДобави коментар