Кожата след отслабване

227
Кожата след отслабване

Как да я стегнем?

Да свалите излишните килограми е супер приятно, но отпуснатата кожа може да ви сломи. Време е да подобрите еластичността на кожата си и по този начин да съживите цялостното й състояние.

Освен че сте постигнали желаните килограми, трябва да изглеждате добре със стегната и гладка кожа. Тези, които имат подобни проблеми, не бива да се отчайват. Всичко е поправимо. Стягането може да бъде част от ежедневните ни грижи, без да ни натоварва като време и усилия, съветва woman.bg.

Ексфолиацията, освен че маха мъртвите ви клетки, помага на кожата да свикне с факта, че трябва да се възстанови. Скрабът за тяло е вашият нов приятел. Така ще подобрите кръвообръщението. Всеки ден по време на сутрешния си душ не трябва да забравяте за тези важни стъпки.

Хидратацията е много важна, защото ще балансира тялото ви след загубата на килограмите. Пийте вода повече по 8 чаши на ден, през лятото, при всички положения, и повече.

Мускулите са едно от големите ви спасения. Качеството на кожата ви зависи от състоянието на мускулите. Трябва да пиете и много прясно изцедени сокове, ако искате кожата ви да изглежда добре.

Задължително спортувайте. Спортът е вашият приятел. Грижете се за тялото си, за да сте стегната и тонизирана. Винаги правете разнообразни упражнения, за да не се превърне спортът в нещо задължително.

Овлажняването на кожата също може да реши проблема ви, като се мажете с лосион всяка сутрин и всяка вечер. Използвайте стягащ лосион и отделно антицелулитен крем или гел.

Поглезете се с един масаж на седмица, защото той подпомага по-бързото кръвообръщение. Може и сами да си правите масаж с олио от кокос.Коментари

Коментар: 2

ахахах :Д е да м/у да пиеш 2 литра вода на ден и да се мажеш с лосион няма разлика :Д хахахах

Коментар: 1

Мм, а разликата между "хидратация" и "овлажняване" каква е?!


  • 1

Добави коментар