Койна Русева иска още деца

431
Койна Русева иска още деца

Актрисата раждала много лесно

Популярната актриса Койна Русева, чието име много нашумя покрай филма LOVE.NET, иска четвърто дете, за да се избави от депресията, от която страда в момента.

Наскоро тя погреба баща си и все още не може да преодолее тежкия момент. Мъжът на Койна нямал нищо против да си направят още едно дете.

Единствената спирачка за Русева е фактът, че по време на бременност тя качва много килограми. Актрисата не искала отново да вижда дебела жена в огледалото и затова все още се двоумяла какво да прави, пише hotnews.bg.

„Иначе лесно раждам, също като циганките“, хвали се синеоката дама. А режисьорите, с които работи, са я заплашили, че ще я зарежат, ако отново забременее и излезе в майчинство.

Койна има три дечица, които са много талантливи. Най-вероятно те ще тръгнат по следите на майка си в професионален план. Актрисата казва, че засега успява да се съчетае ролята на майка, кинозвезда, домакиня и готвачка.

„Обичам да съм кучка не само на екрана. Просто животът е такъв. Хората са лицемерни, лъжат, нанасят удари под кръста и ти трябва да се защитаваш“, казва Койна покрай участието си в „Под прикритие“. В сериала тя е адвокатка на опасни мафиоти.Добави коментар