Кой е най-сексапилният мъж за 2019 г.?

40
Кой е най-сексапилният мъж за 2019 г.?

Титлата се присъжда от списание "Пийпъл"

Певецът и актьор Джон Леджънд беше обявен от списание Пийпъл за най-секси мъж на годината, съобщава БТА. Пред списанието той споделя, че е развълнуван, но и уплашен, тъй като титлата носи и голямо напрежение.

Джон Леджънд е носител на десет награда „Грами”. Има и „Оскар” за песен, отличен е с "Томи" като копродуцент на пиеса на Бродуей. Леджънт получава и "Еми" - за телевизионната адаптация на „Исус Христос суперзвезда”, където самият той играе главната роля.


Музикантът има две деца от манекенката и телевизионна водеща Криси Тайгън. Той каза, че съпругата му се гордее с него. Що се отнася до децата, те не се вълнуват много от новата титла на баща си. Тайгън пусна видео в социалните мрежи, в което дъщеря им иска да спрат "Гласът" и да пуснат филм. "Децата не ги е грижа", написа тя към клипа.

Сред другите актьори и певци, получили същото признание от списанието в предишни години, са Крис Хемсуърт, Адам Лавин, Джордж Клуни, Чанинг Тейтъм, Дензъл Уошингтън, Дуейн „Скалата” Джонсън. Сп. "Пийпъл" започна да присъжда титлата през 1985 г. 

Добави коментар