Контрольор на тена?

25
Контрольор на тена?

Имаш ли нужда от такъв?

Представете си, че приятно си почивате под жарките парещи лъчи на някой от свободните шезлонги на плажа. Потупване по рамото ви буди от леката дрямка и чувате думите: "Време е да се попечете от другата страна".

Предприемчиви собственици на басейни в САЩ създадоха нова професия – „контрольор на тен”. А как би се прехвърлила тази услуга у нас, пита bTV?

Мария работи като спасител на столичен басейн. Би спасявала хората и от изгаряне, напълно безплатно, ако виждаше смисъл в това: „Имало е случаи майки с малки деца - пускат ги, тичат около дълбоката част на басейна. Мисля, че не биха реагирали, ако някой им казва да се обръщат”.

За да нямате нужда от "обръщач на плажа", просто спазвайте неговия съвет - да се въртите на всеки 20-30 минути.

Според психолога Надя Матеева зад желанието ни да получим силен слънчев загар стои стремежът ни да покажем, че сме щастливи, безгрижни и богати.

„Ако се опитаме наистина да се насочим към нещата, които ни радват, в които виждаме, че сме силни, справяме се добре, не само в работата или забавленията, а и в двете, тогава ние ще излъчваме това щастие, с което искаме да се представяме пред другите, но не заради тях, а заради себе си”, съветва тя.

Психолозите твърдят, че всички попадаме в такава ситуация. И е време да се замислим, когато усетим, че това, което правим, не ни носи щастие. Или усетим, че наистина имаме нужда от "контрольор на тена".Коментари

Коментар: 1

Na nqkoi momicheto im trqbva kontrolior na solariuma !!!


  • 1

Добави коментар