Кобилкина не иска деца

63
Кобилкина не иска деца

Ако имам един ден, чудесно, ако нямам – също, казва сексоложката

Да сменя памперси не е цел от обозримото бъдеще за сексоложката Наталия Кобилкина. „Децата не са ми приоритет. Ако имам един ден, чудесно, ако нямам – също. Всеки ден слушаме за жени, убили новородените си рожби, така че не на всяка цена трябва да преследваме това“, обясни пред bTV повелителката на мъжкото либидо.

Тя сподели, че досега никога не се е отдавала само на любов, като на първо място за нея винаги са били „ученето, кариерата и душевното израстване“. Именно с подобна приоритетна стълбица я спечелил и новият й приятел – гръцкият бизнесмен Такис Дретакис. „Той е съкровище за една жена. Умен и амбициозен е и тъй като и аз съм такава, не си се представям с друг тип мъж“, откровеничи още Кобилкина.

Вижте още: Дразнещите неща, които хората без деца казват на хората с деца

Двамата се запознаха само няколко месеца след развода на брюнетката с Делчо Добрев. „На първата ни среща, когато Такис всъщност разбра, че вече съм свободна жена, говорихме до три през нощта. Аз съм от хората, които обичат да си лягат рано, така че този факт сам по себе си означаваше много.“, намигна още сексоложката. Причина за щастието им тя открива в сходните характери – заедно играят тенис, тичат, ходят по музеи и ресторанти.

Именно в разминаването на личните черти пък се криел и проблемът в 11-годишния й брак с Добрев. „Когато се оженихме, аз бях на 20. Исках да избягам далеч от родителите си и той беше най-подходящият мъж за това – беше надежден и спокоен. Сега, след толкова много време, на мен ми трябваше някой по-нахален и амбициозен. Той също имаше нужда от друг тип жена“, категорична е Кобилкина.Добави коментар