Кийра е новата Анджелина?

66
Кийра е новата Анджелина?

По-скоро не!

Актрисата Кийра Найтли наскоро посети бежански лагер в Южен Судан. Там тя се срещна очи в очи с преживяващите последствията от гражданската война.

„Тези нещастни хора живеят в непреставащ ад: изложени са на насилие и страдат от малария, от недостиг и лошо качество на храната и водата”, споделя звездата от „Карибски пирати” в интервю за The Telegraph.

„Слушайки истории за това, което е трябвало да преживеят, едва удържах сълзите си. Но можех ли да си позволя ва заплача? Тези хора живеят в толкова страшни условия и не проронват нито сълза!”, допълва мрачните си наблюдения Кийра.

Благотворителното посещение е първо за Найтли и се превърна в тежко преживяване. Разказвайки за него, актрисата стигна до извода, че е все още далеч от Анджелина Джоли – най-известният посланик на ООН, който редовно посещата горещи точки из целия свят.

„Възхищавам се на Анджелина, но не мисля, че ще успея да достигна нейните резултати. Тя е посветила живота си на благотворителност, това е велика и непоносимо тежка мисия”, допълва Кийра Найтли.

Най-трудният въпрос, на който е трябвало да отговаря актрисата в Южен Судан, бил: „Коя сте вие?”. Найтли признава, че в този момент й се е искало да каже: „Аз съм лекар”, а не „Тук съм по благотворителна програма”.Добави коментар