Ким Кардашиян заголи коремче

123
Ким Кардашиян заголи коремче

Пусна снимките в социалната мрежа

Благодарение на социалните мрежи, съвременните звезди вече следват строго определен план-график, по който да протича медийното представяне на бременността им.

Първо казват, че искат дете; след това се пускат 2-3 фалшиви слуха, че вече са бременни; накрая наистина потвърждават, че бебчето вече расте в корема им и оттам се започва едно безкрайно качване на снимки в Twitter.

До момента, в който отрочето се появява на бял свят и стартира наддаване за това коя медия ще предложи най-добро заплащане за публикуването на първите му фотографии, пише woman.bg.

Разбира се, Ким Кардашиян няма как да остане встрани от тези тенденции. Нейната известност по начало се дължи на участието ѝ в популярно риалити за семейството ѝ - естествено, че и бременността ѝ ще протече пред очите на хората.

Дори се учудваме как изтърпя цели 6 месеца, преди да покаже голото си коремче в социалната мрежа. Но ето, че това вече е факт.

Вчера бъдещата мама сподели с феновете си "само снимки", на които позира пред огледалото: на едната от тях е с тениска, а на другата я е повдигнала, за да се види всичко, което трябва.Добави коментар