Кейт vs лейди Ди

72
Кейт vs лейди Ди

Приликите и разликите

Броени дни преди очакваната кралска сватба вниманието във Великобритания е фокусирано върху бъдещата съпруга на принц Уилям - Кейт Мидълтън. Медии и експерти постоянно я сравняват с майката на принца Даяна. Всички обаче са единодушни, че макар и да не е от аристократичен род, Кейт досега се справя отлично, посочва bTV.

Медиите постоянно правят паралели между нея и лейди Ди, чиито стил, благотворителност и скандален развод с принц Чарлз я направиха най-известната жена на Земята. Експерти и специалисти по връзки с обществеността обаче смятат, че различията между двете жени са повече, отколкото сходствата, което е добре за дългосрочното щастие на бъдещите съпрузи, както и за отношенията на Кейт Мидълтън с кралицата и кралското семейство.

За разлика от забележимата наивност на Даяна по времето, когато тя сключва брак с принц Чарлз, 29-годишната Кейт Мидълтън не е неопитно момиче и познава бъдещия си съпруг от доста дълго време. Освен това от самата си поява в публичното пространство тя успява да се представи отлично пред медиите.

Коментаторите смятат, че изборът на принц Уилям да постави на ръката на Кейт Мидълтън годежния пръстен на майка си е вид защитен механизъм. С него той се опитва да предпази годеницата си от проблемите, пред които беше изправена принцеса Даяна, и същевременно запазва паметта на покойната си майка.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиДобави коментар