Кейт в депресия

93
Кейт в депресия

Не може да понесе отсъствието на Уилям

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън била много тъжна заради отсъствието на съпруга си - принц Уилям. Уилям е на военно обучение на Фолклендските отрови.

Според приближени на красивата брюнетка, тя била доста омърлушена и нямала желание да прави каквото и да било, откакто любимият й заминал.

По думите на нейни близки Катрин е в депресия и дори не си прави труда да го скрие. Тя изпитвала болезнена зависимост от Уилям и не се чувства добре, ако той не е до нея денонощно.

Уилям пък се надявал, че Кейт ще превъзмогне тази своя зависимост през шестте седмици, в които ще бъдат разделени, но засега тя изживявала всичко много тежко.На свой редq принц Хари, по-малкият брат на Уилям, заминава на война. Той ще се включи отново в мисията на НАТО в състава на британския контингент в Афганистан, но този път като пилот, съобщи британската преса, цитирана от bTV.

27-годишният член на британското кралско семейство придоби ценз за боен пилот на хеликоптер „Апачи". Принцът вече изпълни една мисия в Афганистан. През 2008 г. той прекара 10 седмици като пехотинец в град Хелманд.

Сега Хари ще се присъедини към военновъздушното подразделение на британския контингент в Афганистан. С мисията на Уилям и предстоящото назначение на Хари за първи път двама членове на кралското семейство ще са на активна военна служба по едно и също време.Добави коментар