Кейт ще прекара Коледа у дома

45
Кейт ще прекара Коледа у дома

Уилям се зарича да я пази от папараците

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще прекарат Коледа с родителите на херцогинята Керъл и Майкъл Мидълтън. "Този вариант беше обсъден, но все още не е решено окончателно", заяви запознат източник пред британския таблоид "Дейли Мейл".

"Керъл иска Кейт да прекара Коледа със семейството. Това ще бъде последната им Коледа в семейния им дом, преди да се пренесат в нова къща. У дома Кейт ще може да си почива и да укрепне", разкри източникът. Междувременно, принц Уилям се зарече да направи всичко възможно да предпази бременната си съпруга от медийната истерия след дългоочакваната новина за бременността.

"Уилям е развълнуван и безкрайно щастлив. Той винаги се е отнасял с недоверие, граничещо с открито презрение, към медиите. Това идва от детството му, когато виждаше как майка му беше издигната, а след това разкъсана от медиите и в крайна сметка преследвана до смърт от папараци. Той си обеща да направи всичко възможно да защити Кейт от медийната истерия, заобикаляща бременността, и бог да му е на помощ на всеки, който прекрачи границата", разкри източникът.

"По желание на Уилям кралицата инструктира важните клечки в двореца веднага след обявяването на бременността да се обадят по отделно на всеки главен редактор на британски вестник и да го предупредят недвусмислено, че ако бъдат прекрачени определени граници, ако купят и публикуват натрапнически папарашки снимки, ако Кейт се чувства по някакъв начин преследвана, ще ги очакват ужасни последици", допълни източникът, цитиран от БГНЕС.

"Уилям беше дълбоко наранен и разгневен от скандала с голите снимки, който Кейт беше длъжна да изтърпи през лятото, и даде ясно да се разбере, че няма да разреши никога повече съпругата му да бъде подложена на подобно явно натрапничество и унижение. Уилям добре разбира, че води публичен начин на живот. И напълно приема да посвети живота си на британския народ и да води живот в служба на обществото. Но колкото приема отговорностите си, Уилям заявява твърдо, че той и съпругата му имат и правото да искат известна степен на личен живот", заяви източникът.Добави коментар