Кейт разкри как Уилям е спечелил сърцето й

40
Кейт разкри как Уилям е спечелил сърцето й

Любовта между Кейт Мидълтън и принц Уилям е медийно достояние още от самото начало, но въпреки това все още има подробности, които не всичките им почитатели знаят

Любовта между Кейт Мидълтън и принц Уилям е медийно достояние още от самото начало, но въпреки това все още има подробности, които не всичките им почитатели знаят. Макар с времето таблоидите да са изписали редица неща по темата, днес продължават да изплуват любопитни факти за техния романс.

Последният детайл дойде от самата херцогиня на Кеймбридж по време на празничното издание на шоуто A Berry Royal Christmas, чийто водещ е популярната кулинарна звезда Мери Бери. В епизода, излъчен в Обединеното кралство този понеделник, Кейт разкри как аристократът е спечелил сърцето ѝ в студентските им години, много преди да официално да се врекат в любов един на друг.

Оказва се, че принцът е положил доста усилия, за да я смае със своите умения в кухнята. "В онези дни, докато все още учехме в университета, той постоянно готвеше най-различни ястия. Мисля, че тогава се опитваше сериозно да ме впечатли. Правеше паста Болонезе и още куп неща", сподели тя.


В ефир Мидълтън също така издаде, че по същото време за кратко тя е работила като сервитьорка, но е била ужасна в работата си, затова се е отказала. И въпреки че двамата отдавна не са студенти, херцогинята издаде, че съпругът ѝ понякога все още "дава смени" в кухнята. "Той приготвя страхотна закуска", отбеляза тя.

В предаването Кейт говори и за готвеното с трите си деца. "Харесва ми. Така се учат на креативност и независимост. Всъщност, последното нещо, което приготвихме с тях, бяха пици по ваша рецепта. Сами омесихме тестото, следвайки вашите съвети. Всички бяха единодушни, че се получи много вкусно", каза тя на водещата.

Друга нейна традиция е да сама да приготвя тортите за рождените дни на децата си. "Обичам да ги правя. Вече е нещо обичайно да стоя до полунощ с огромни количества микс за торти и глазура... Винаги се получава повече количество, отколкото е необходимо", сподели през смях Мидълтън.

Добави коментар