Кейт планирала срещата с Уилям

110
Кейт планирала срещата с Уилям

Историята им е прекалено красива, за да е истинска

Историята на Кейт Мидълтън е истинска съвременна приказка – родена като обикновено момиче, тя става съпруга на втория в реда за наследяване на британската корона принц Уилям. Но дали това е плод на чиста случайност? Историята им е прекалено красива, за да е истинска.

Кейт Мидълтън се омъжи за принц Уилям на 29 април 2011 г. В последно време раждането на кралското бебе предизвика истерия в цял свят. Напоследък обаче се появиха информации, че Кейт е избрала университета си именно заради британския принц. В своята книга "Кейт – бъдещата кралица" Кейти Никол пише, че първоначално херцогинята на Кеймбридж не искала да учи в същия университет като Уилям.

През 2000 г. тя била приета в университета в Единбург. Но в крайна сметка решила да си почине една година и след това да опита късмета си да стане част от университета Сейнт Андрюс, където принц Уилям продължава образованието си. Именно там става и срещата на бъдещата кралска двойка, припомня БГНЕС.

Изборът едва ли е случаен, имайки предвид, че броят на желаещите да се запишат в този университет нараснал главоломно след съобщението на принца и приемният изпит бил труден. Дали Кейт е предприела всички тези рискове, водена от желанието си да се срещне с принц Уилям? Кейти Никол мисли така, тъй като красивата брюнетка използвала общите си приятели с принца, за да се сближи с него. Майката на Кейт Керъл изиграла решаваща роля за любовната история на дъщеря й с Уилям, пише още авторката.Добави коментар