Кейт не може да има деца?

119
Кейт не може да има деца?

Верни ли са слуховете за новото кралско семейство?

Катрин Мидълтън не може да има деца, според Камила Паркър-Боулс, съпруга на бащата на принц Уилям, съобщава Showbiz Spy, коментирайки, че това би провокирало истинска драма около британското кралско семейство.

Близки до Камила казват, че тя е споделила, че определени здравословни проблеми, които Катрин е имала на младини, може да повлияят негативно на плодовитостта й.

Широката общественост очаква новини, свързани с дете на двойката Катрин-Уилям, и колкото повече това се забавя във времето, толкова повече спекулации ще възникват около този проблем, посочва БГНЕС.

Първоначално новината за проблемите на Кейт се появи в списание In Touch Weekly, познато с разпространяването на различни слухове, понякога погрешни.

Принц Уилям и неговият баща - принц Чарлз, са родени непосредствено след сватбата на родителите им и затова върху кралската двойка съществува голям натиск.

"Ако Катрин не забременее в следващите девет месеца, това би подкопало една стара британска традиция от 200 години насам", заяви кралският биограф Андрю Мортън.Коментари

Коментар: 1

eee dano da e luja tolkova hubava dvoika sa


  • 1

Добави коментар