Кейт Мидълтън с маска на испанска дизайнерка

118
Кейт Мидълтън с маска на испанска дизайнерка

Херцогинята на Кеймбридж Катрин за първи път се появи на публично място с предпазни средства

Херцогинята на Кеймбридж Катрин за първи път се появи на публично място с маска.

Добре известна с "ефекта Кейт", това нейно действие влезе във всички британски, а и испански медии, тъй като маската, сложена от нея, е на испанска компания.

Кейт е втората жена от британското кралско семейство, която ползва предпазни средства на публично място, след херцогинята на Корнуол Камила.

Във Великобритания употребата на маски в затворени пространства е задължителна след 24 юли.

Първата маска, която Кейт слага, е от памук, с флорална щампа и за многократна употреба. Тя е дело на Amaia Kids и струва 16.60 евро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Амая Арриета е един от любимите дизайнери на херцогинята, като тя често облича децата си с нейни дрехи.

Испанската компания шиеше по време на карантината маски за болници в Испания, след което създаде малка колекция памучни предпазни средства с един и същи дизайн за деца и за възрастни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amaia Kids (@amaiakids) on

Кейт се появи с една от тези маски заедно със съпруга си принц Уилям в благотворителната организация Baby Basics, където херцогинята поиска от 19 британски марки да дарят хиляди артикули за 40 бебешки банки в кралството.

Те са предназначени за семействата, които нямат достатъчно средства да посрещнат бебето си при появата му на бял свят. Сред артикулите са памперси, дрехи, обувки и други.

Ситуацията се усложни по време на пандемията от коронавирус, тъй като вече артикулите не могат да бъдат втора употреба, за да се избегнат инфекции. Кейт се включи в кампанията, за да осигури дарения от фирми във Великобритания. Добави коментар