Кейт иска момче, Уилям - момиче

146
Кейт иска момче, Уилям - момиче

Херцогинята все още не знае пола на бебето

Съпругата на британския принц Уилям - херцогинята на Кеймбридж - иска момче, а принцът иска момиче. Кейт е бременна в петия месец. Тайните желания излязоха наяве по време на посещението на височайшите гости на 1 батальон от ирландската гвардия в графство Хемпшир в Южна Англия, съобщава ИТАР-ТАСС.

Гвардеецът Ли Уилър разказа на журналистите за разговора си с Кейт: "Разбира се, че говорихме за детето. Попитах я дали знае какво ще се роди – момче или момиче?. Тя отговори: "Засега още не"." Аз искам да е момче, а Уилям иска да е момиче". Винаги така става, добавил войникът.

Детето на Кейт и Уилям, като внук или внучка на британската кралица, ще заеме трето място в последователността на престолонаследието. В скоро време британското правителство има намерение да приеме закон , който изравнява правата върху престола между жени и мъже – представители на управляващата династия. Досега мъжете се ползват с предимство в това отношение.

В началото на месеца в британската преса се промъкнаха тълкувания на изпуснати от херцогинята думи, които насочват предположенията към раждането на момиче, припомня БГНЕС.Добави коментар