Кейт иска да е домакиня

100
Кейт иска да е домакиня

Няма да поема публични ангажименти без съпруга си

Новоизлюпената херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън засега няма намерение да става кралска особа на пълен работен ден, защото предпочита да го играе домакиня.

В следващите две години графикът на красавицата ще бъде доста по-свободен, отколкото този на съпруга й принц Уилям, пише hotnews.bg.

Въпреки необичайно големия интерес към нея, Кейт Мидълтън е решила да не поема никакви публични ангажименти, които ще изискват присъствието й без това на Уилям.

През следващите няколко месеца има само две-три важни събития, на които ще трябва да отиде, но през останалото време Нейно височество смята да си стои вкъщи при съпруга си. Двамата ще се върнат на остров Ангълси, Западен Уелс, където Уилям тренира за пилот.

Добре осведомени източници твърдят, че за момента Кейт смята да се възползва от близостта си с Камила Паркър, за да научи каквото може от нея за дворцовия живот.

Херцогинята признала пред свои приятели, че иска да живее като всяка друга жена на пилот от кралските военновъздушни сили, колкото се може по-дълго.

„Толкова рядко някой в нейното положение може да живее като нормален човек, че тя иска да се възползва максимално от този шанс“, издала нейна близка.

„Кейт няма да стои без работа, докато трае обучението на Уилям. Тя ще му помага с благотворителната работа за фондациите, на които е патрон. След време самата тя ще се заеме с такива кампании, но още е прекалено рано за това. Кралицата я подкрепя напълно в това нейно решение, защото самата тя живя две години в Малта, докато чакаше да приключи военното обучение на принц Филип“, допълнила познатата на Кейт Мидълтън.

Снимка: hotnews.bgДобави коментар