Кейт и Чарли най-обичани

44
Кейт и Чарли най-обичани

Кои са двата най-често употребявани израза

"Кралската сватба" и "печеля" - прословутата фраза на Чарли Шийн, са двата най-често употребявани израза на малкия екран през тази година, сочи ново прочуване.

Рейтингът на бившия актьор от "Двама мъже и половина" се оказа далеч по-висок от "Арабската пролет" и "Х-Фактор" на Саймън Коуел, съобщи Global Language Monitor – компания, анализираща употребата на езика по целия свят.

"Това, изглежда, ще бъде годината на Кейт (Мидълтън). Тя доминира малкия екран с историята за годежа си, модните си тенденции и като цяло кралската сватба", посочи Пол Джей Джей Пейяк – директор на GLM.

Априлската сватба на Мидълтън с британския принц Уилям бе гледана от милиони хора по света и събра огромно внимание от страна на медиите, припомня БГНЕС.

Шийн обаче не изостана назад. Комедийната звезда участва в поредица странни интервюта и дори организира национално турне, след като през март бе уволнен от най-високоплатения роля в телевизията.

Останалите най-популярни телевизионни думи за 2011 г. са "Опра", чието токшоу спря да се излъчва след 25 години в ефир, "Фукушима", "9/11 (11 септември)", "Обама", "политика в чикагски стил" и "зомбита".Добави коментар