Кейт бясна на Пипа

173
Кейт бясна на Пипа

Разбила семейство с три деца

Пипа успя да разгневи сестра си Катрин, след като медиите разкриха, че по-малката Мидълтън сваля британския богаташ Бен Голдсмит.

Основната критика срещу Пипа е, че именно тя е била причината за проблемите в брака на бизнесмена и съпругата му, с която той е заедно от осем години и от която има три деца.

Според американски медии, Пипа и Бен се запознали на официална вечеря през октомври и макар между двамата да прехвърчали искри, те се опитали да скрият привличането си един към друг.Любопитното е, че само няколко седмици по-късно г-ца Мидълтън се раздели с годеника си Алекс, а Бен напуснал семейното ложе. Според твърдения на приятели на сестрата на Катрин, именно връзката й с бизнесменът била причината Бен да вземе крайното решение да я остави окончателно.

„Флиртът между Пипа и Бен е причината Алекс да я зареже и да прекрати годежа им”, разказал приятел на г-ца Мидълтън, цитиран от hotnews.bg. „Пипа и Бен се чуват редовно по телефона и често вечерят заедно. Той има доста проблеми в брака си и тя уж се опитва да го успокои.”От цялата скандална ситуация най-бясна била Катрин. Тя смята, че действията на Пипа влияят лошо не само на сестра й, а и на имиджа на кралското семейство.

„Кейт вдигна грандиозен скандал на Пипа и й каза да стои далече от Бен. Тя обаче мечтае да се омъжи за бизнесмена”, разказал още близък на семейство Мидълтън.Добави коментар