Кайли Дженър иска второ дете

51
Кайли Дженър иска второ дете

Риалити звездата се надява на още една дъщеря

Риалити сензацията Кайли Дженър вече обмисля опцията да гушне още една рожба. След като в началото на февруари 21-годишната звезда роди малката Сторми, тя вече се надява на още една дъщеричка.

„Искам още едно бебе, но въпросът е кога. Определени не съм готова точно на секундата. Когато съм, ще се радвам да споделя повече с вас“, обърна се към феновете си с видео в Снапчат Дженър, която дълго време кри първата си бременност.

Красавицата, която е на път да стане най-младия милиардер в света, вече дори има списък с имена за следващия си наследник, посочва вестник "Монитор".

„Нищо не съм избрала още, което да ми грабне окото. Но определено се надявам на още едно момиче. И искам тя да има женствено име“, допълни звездата от Keeping Up with the Kardashians.

Припомняме, че Сторми проплака на 1-ви февруари, а първата й снимка в Инстаграм събра 12 милиона лайка за 11 часа. Младата майка съобщи за появата на бял свят на детето си с 11-минутно видео в социалната мрежа, което проследява деветте месеца от бременността й. Главен герой в документалното филмче е и гордият татко – рапърът Травис Скот, за когото Кайли издава, че има страхотна връзка с наследницата им.Добави коментар