Катрин в сайтове за анорексия

391
Катрин в сайтове за анорексия

Херцогинята е ужасена

Името на съпругата на принц Уилям - Катрин, отново беше забъркано в скандал. Оказва се, че херцогинята на Кеймбридж, която рязко и драстично отслабна за сватбата си на 29 април, е изтипосана в няколко сайта, убеждаващи младите момичета, че анорексията е нещо хубаво.

Нещо повече - за тези девойки Катрин е станала модел за подражание, пише hotnews.bg."Херцогинята се ужаси, когато разбра за тези сайтове и за това как те използват нейното отслабване, за да рекламират анорексията. Да, действително тя е доста слаба, но не страда от хранително разстройство - свали килограми заради стреса, на който беше подложена, и заради постоянните й пътувания", заявил човек от обкръжението на Катрин.Сестрата на херцогинята - Пипа Мидълтън, също фигурира в няколко сайта, но интересът към фигурата на Катрин е доста по-голям.

"Радвам се за нея, за това, че се омъжи, но ужасно й завиждам, че е толкова слаба. Е, да, беше сладка, когато беше по-закръглена, но сега е страхотна красавица", гласи коментар под една от последните снимки на херцогинята.

Вижте снимки на Кейт и преди да отслабне. Как ви харесва повече херцогинята на Кеймбридж? Споделете в коментарите.

Източник снимки: hotnews.bgКоментари

Коментар: 10

глупости на търкалаци... друга е представата ми за закръглен. И много слаба е хубава, на хубавото всичко му отива. Но закръглена... далеч е от истината.

Коментар: 9

Ако на това викате закръглена ....... Тя си е симпатична и преди и след :) по мое мнение

Коментар: 8

izob6to ne e bila debela a bolni mozaci bez rabota kolkoto si iskate po sveta

Коментар: 7

по-слаба е страхотна!

Коментар: 6

Кога е била закръглена??? Болни мозъци!!

Коментар: 5

Преди да отслабне е доста по-хубава, с много спортна фигура. Засенчва Пипа, която харесват точно заради по-закръглените й форми.

Коментар: 4

nqmalo e nujda da otslabva

Коментар: 3

"Преди" е по-добре...

Коментар: 2
Katrin

Най-много би ми харесала някъде по средата, но ако трябва да избирам - докато е била по-пълна....

Коментар: 1

Преди да отслабне толкова ми харесва повече.


  • 1

Добави коментар