Катрин: Уилям и децата ме карат да се чувствам щастлива

90
Катрин: Уилям и децата ме карат да се чувствам щастлива

Херцогинята на Кембридж Катрин посети две лондонски начални училища, за да разговаря с ученици и учители в рамките на Седмицата на детското психично здраве

Херцогинята на Кембридж Катрин посети две лондонски начални училища, за да разговаря с ученици и учители в рамките на Седмицата на детското психично здраве.

В класна стая в началното училище „Лавъндър“ в Лондон Кейт се включи в занятие, в което участниците споделят какво ги кара да се чувстват щастливи. Когато дойде нейният ред, херцогинята показа семейна снимка, на която е в компанията на съпруга си принц Уилям и трите им деца – Джордж, Шарлот и Луи.

"Това са децата ми, а до тях е съпругът ми. Семейството ми е нещото, която ме прави щастлива", обясни на децата Кейт. „Обичаме да прекарваме времето си заедно, да играем навън. А това ме прави щастлива“.

Херцогът и херцогинята на Кембридж използваха въпросната снимка като изображение за своите коледни картички през 2018 г.


Седмицата на детското психично здраве е важна за Уилям и Кейт кауза, която има за цел да повиши осведомеността по темата, както и да премахне стигмата и притеснението на родителите и децата да търсят помощ. Кейт е и патрон на благотворителната организация за детско психично здраве "Place To Be". 

Добави коментар