Катрин се готви за раждане

102
Катрин се готви за раждане

С повече килограми и книги за бременни

Съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън започна да наддава на килограми и да се грижи внимателно за здравето си, подготвяйки се за скорошно раждане, пишат британски медии.

Херцогинята на Кеймбридж шокира обществеността с рязкото топене на килограми, което породи тревога в цяла Великобритания. Катрин вече се опитва да коригира килограмите си и вече е увеличила размера на дрехите си.

Тя опитва да подготви тялото си за износване на дете, коментират британските издания. Принц Уилям е много щастлив, че съпругата му се връща към здравословния начин на живот и спорта. Очевидно двамата се чувстват узрели за дете и са готови за наследник в близко бъдеще.

Дълго време Мидълтън опитваше различни храни, за да увеличи теглото си и най-накрая успя. "Осведомен източник" дори разкри, че Катрин започнала да чете книги за бременни и полезна литература на тази тема, пише БГНЕС.

Междувременно с това, Кейт много прилича на покойната принцеса Даяна и активно се включва в различни видове благотворителност и подкрепя изкуството.Добави коментар