Катрин иска дете

101
Катрин иска дете

Херцогинята го призна пред сънародник

Съпругата на принц Уилям - Катрин, за първи път проговори за желанието си да има деца от бъдещия британски престолонаследник. Херцогинята на Кеймбридж вчера заявила пред свой сънародник в Квебек, че няма търпение да забременее.

Двегодишната щерка на въпросния англичанин подарила букет цветя на Катрин, а гордият татко пожелал успех на херцогинята в опитите й да зачене, съобщи hotnews.bg. "Благодаря Ви, надявам се скоро да стана майка", отвърнала тя с усмивка.

Припомняме ви, че малко след сватбата на принц Уилям и Катрин плъзнаха слухове, че Камила Паркър разправяла на свои приятели, че снаха й не може да има деца.

Според херцогинята на Корнуол, Катрин имала сериозни здравословни проблеми, които можело да й попречат да забременее и да роди наследник на британската корона.

„Ако състоянието на Катрин действително е толкова сериозно, последиците за монархията ще бъдат унищожителни. И Чарлз, и синът му Уилям се родиха скоро след брака на родителите си. Не е тайна, че всяка кралска двойка е подложена на невероятен стрес от всичкото очакване да създадат потомство“, разказал Андрю Мортън - един от кралските биографи, пред американски таблоид.

„Ако Кейт не забременее през следващите девет месеца, тя ще наруши 200-годишната традиция в британското кралско семейство. Последният монарх, който почина преди да остави след себе си наследник, беше пра-пра-пра-пра-прачичото на Уилям – крал Уилям Четвърти преди повече от 170 години“, добавил Андрю Мортън.Добави коментар