Катрин е прекалено слаба…

159
Катрин е прекалено слаба…

… за да забременее

Специалисти твърдят, че съпругата на принц Уилям - Катрин, е прекалено слаба, за да износи безпроблемно бъдещия наследник на британската корона.

"Теглото на херцогинята на Кеймбридж е опасно ниско под нормата за нейната височина - тя е 173 см, а тежи едва около 43 килограма. Не само, че не е здравословно, по принцип, но за нея ще е немислимо да забременее, ако не напълнее малко", категорични са лекарите от прочутата холивудска клиника Седарс Синай, където миналата седмица роди Виктория Бекъм.

"Катрин е толкова окльощавяла, че няма да може да износи здраво бебе, камо ли пък да го роди. Рискът ще бъде прекалено голям за нея. Ако иска дете, трябва първо да се погрижи за себе си и да качи някой и друг килограм", заявил и диетологът д-р Фред Пескаторе, автор на редица книги за здравословно хранене.

Според слуховете обаче британското кралско семейство няма намерение да чака Катрин да напълнее. "На 90-тия си рожден ден принц Филип заяви, че най-хубавият подарък, който Кейт може да му даде до края на годината, е правнуче. Всички са нетърпеливи тя и Уилям да станат родители и да осигурят наследник на трона", заявил човек от Бъкингамския дворец.Коментари

Коментар: 1

Не знам за килограмите, но с този стрес, който й налагат, няма да станат лесно нещата. Живи и здрави да са, другото само ще дойде.


  • 1

Добави коментар