Карла роди момиченце!

91
Карла роди момиченце!

Този път наистина

След като миналата седмица световните медии съобщиха, че съпругата на френския президент Карла Бруни е родила син, през тази стана ясно, че информацията е невярна.

Днес АФП съобщи, че първата дама на Франция снощи е родила момиченце в частната клиника "Ла Мюет".

Малко преди полунощ българско време Карла Бруни е дала живот на дъщеричка. Вчера сутринта тя влезе в клиниката за раждане. Малко след 16.30 часа Карла Бруни бе посетена от съпруга си - президента на Франция Никола Саркози, който се отби да я види преди да отпътува за Франкфурт, където трябваше да се срещне с германския канцлер Ангела Меркел и президента на Европейската централна банка Жан-Клод Трише.

Саркози се ожени за Карла Бруни през февруари 2008 г. Карла Бруни-Саркози има 10-годишно момченце Орелиен от връзката й с философа Рафаел Ентховен. Френският президент, от своя страна, има трима сина - Пиер (1985), Жан (1986) и Луи (1997).Това е първият случай, в който действащ френски президент става баща, за разлика от Великобритания, където смяната на памперси от действащ премиер не е непознато явление.

Карла Бруни Саркози на няколко пъти заявява в различни интервюта, че няма да показва детето си пред медиите. Лейбъристът Тони Блеър, както и консерваторът Дейвид Камерън пък гордо позираха пред "Даунинг стрийт" 10 с новородените си бебета и съпругите си, припомня БГНЕС.

45-годишната съпруга на Тони Блеър, Чери, роди малкия Лио през май 2000 г. Това бе събитие, тъй като се случваше за пръв път от 150 години на действащ британски премиер да му се роди дете. Десет години по-късно, през август 2010, бе ред на съпругата на сегашния британски премиер Дейвид Камерън, Саманта, да обяви раждането на дъщеря му Флорънс.Добави коментар