Карла Бруни за бременността

93
Карла Бруни за бременността

Най-после проговори

Първата дама на Франция Карла Бруни даде първото интервю за бременността си пред местното издание Var- Matin. Тя се съгласи да говори от президентската резиденция на Ривиерата, където е на почивка заедно със съпруга си Никола Саркози.

Първата дама на Франция най-накрая проговори за бременността след два месеца и половина мълчание. Тя сподели, че синът й e "неочаквана" радост и причина да забави излизането на четвъртия й музикален албум.

Бившият модел и певица сподели, че излизането на диска е отложено, защото заради бременността няма време да се посвети изцяло на промоцията му. "Не съм го хвърлила в чекмеджето, просто забавям с малко излизането му на пазара", обясни Бруни.

В интервюто съпругата на френския президент сподели, че е криела новината за бебето по нейна преценка, заради желанието си да не поставя на показ лични си живот. "Това е голяма радост за мен, но в крайна сметка хората имат други проблеми и би било неуместно да се говори твърде много за тази бременност", каза Карла, цитирана от БГНЕС.

Според сайта Closer, който не цитира източници, Карла Бруни Саркози е бременна с момченце. Closer първи обяви бременността на френската президентша. След това информацията бе потвърдена по време на срещата на Г20 в Довил, където първата дама не скри позакръглената си фигура. Раждането се очаква през ноември.Добави коментар