Карла Бруни бременна?

74
Карла Бруни бременна?

Бившият модел е на 43 години

Съпругата на френския президент Никола Саркози Карла Бруни очаква бебе, твърди френското списание Closer, позовавайки се на проверен източник, близък до президентската двойка.

"Все още не знаем дали е момче или момиче – за момента е прекалено рано, но сме сигурни, че първата дама е бременна", пише списанието. Closer отбелязва, че президентът и неговата съпруга са помолили хората от обкръжението им да не дават гласност на тази новина.

Френските медии припомнят, че по време на официалното посещение на Саркози и Карла Бруни в Индия през декември 2010 г. те са разгледали прочутия Тадж Махал. Тогава служител на храма заяви пред журналистите, че Карла го е помолила да се моли да роди син.

Ако информацията за бременността на бившия модел и певица, която сега е на 43 години, се потвърди, тя ще стане майка за втори път, припомня БГНЕС. За Никола Саркози това ще бъде четвърто дете.

Списанието Closer е известно във Франция със скандалните си публикации за живота на местния политически елит. По тази причина многократно е било съдено.

Издаващата го група Mondadori Franc по-рано е била глобявана за статия, посветена на личния живот на бившата кандидат-президентка от Социалистическата партия Сеголен Роаял, както и за публикуването на фотографии на бившата на Саркози – Сесилия и за разпространяване на слухове за "роман" между настоящия държавен глава и френската телевизионна водеща Лоранс Ферари.Добави коментар