Къпе ли се често?

167
Къпе ли се често?

Душът издава много неща за мъжа

Сексуалният живот на мъжете личи по това колко пъти на ден си взимат душ, пише БГНЕС.

Ако мъжът взима душ само за няколко минути, значи е практичен и надежден партньор. За него душът е необходимост, която трябва да свърши възможно най-бързо, за да пристъпи към важните въпроси.

Такива мъже нямат развинтена фантазия, за това, ако жената до тях иска романтично приключение, най-добре е да поеме инициативата в свои ръце.Ако господинът се къпе не всеки ден, а по няколко пъти в седмицата, значи е инфантилен и се нуждае някой да му напомня какво да прави. Във връзките такива мъже лесно се съгласяват на всичко, което иска приятелката им, стига тя да обясни колко важно е за нея.

Ако пък мъжът буквално "засяда" в банята и обича да се плацика дълго време, това означава, че или разпуска след тежък ден, или е нарцистичен тип. Този вид мъжкари обичат да бъдат хвалени в леглото, в противен случай това може да е удар за егото им.

Перфекционистите имат навика да взимат душ по няколко пъти на ден. Такива мъже обичат да планират всичко предварително и не са никак спонтанни в любовните си връзки.Добави коментар