Какво влагат мъжете в целувката

368
Какво влагат мъжете в целувката

Има поне седем прочита на мъжката целувка

Мъжете обичат да целуват, но какво ли влагат в този интимен акт? Има поне седем прочита на мъжката целувка. Първият е, че целувката е израз на влюбеност. Силният пол е хлътнал до уши, а това състояние е най-приятното и желано за жената. Осъзнаването, че в теб са влюбени, дава сили и окриля, пояснява sex-news.ru.

Вторият прочит е страх от самотата. Чрез целувката мъжът се чувства желан и необходим. Чрез нея той прогонва тъжните мисли и забравя за проблемите. Третата причина е просто сексуално желание. Понякога целувката означава, че силният пол просто иска секс. Тук няма никаква духовна мотивация.

Следващият прочит може да се нарече "борба с мислите за бившата". Ако мъжът целува новата си партньорка, опитвайки се така да забрави за бившата си възлюбена, момичета трябва правилно да изтълкува това - не си струва да се ревнува. А най-добре е да се опита да направи така, че спомените за бившата повече да не посещават мъжа. Тя да стане единствената и неповторима.

Определяне на собствените чувства също е причина. Чрез целувката мъжът се опитва да разбере какво изпитва към партньорката си. Предпоследният прочит е нещо като фукня. С подобен вид близост силният пол демонстрира пред сродните екземпляри, че това момиче принадлежи само на него – и на никой друг.

И накрая е отпускането, посочва БГНЕС. Благодарение на целувката мъжът получава умиротворение. Чувството на покой, който идва заедно с целуването, може да изтласка на заден план всички проблеми.Добави коментар