Какво обядва Виктория?

143
Какво обядва Виктория?

Две седмици преди да роди госпожа Бекъм не се спира

Популярната певица, модел и дизайнер Виктория Бекъм, която е бременна с четвъртото си дете, призна, че е започнала да се храни нездравословно.

Съпругата на футболиста Дейвид Бекъм, която е известна с идеалната си фигура, сподели, че е забравила за диетите, обядва чипс и задоволява всичките си "прищявки". Преди няколко дни Виктория призна, че си позволява да яде нездравословно и да пие газирани напитки.

Според близките на звездното семейство този режим не оказва влияние върху фигурата на бившата Спайска, която няколко пъти е била обявявана за най-стилната жена в света. Тя обясни още, че въпреки това, че кариерата й е в своя възход, за нея на първо място е семейството и децата.

Всички предишни деца на семейство Бекъм са момчета - Бруклин, Ромео и Круз, поради това бъдещата майка се зарадва много на новината, че чака момиче, припомня БГНЕС. В пресата постоянно излизат слухове какво ще бъде името на новороденото отроче на Бекъм. Най-вероятно щастливите родители ще нарекат дъщеря си Атланта в чест на американския щат.

Междувременно hotnews.bg съобщи, че само две седмици преди да роди четвъртото си дете бременната Вики не иска и да чува за почивка. Пош Спайс заведе нероденото си бебе на премиерата на два филма - "Колите 2" и Mr Popper's Penguins, заедно с тримата си сина и съпруга си Дейвид Бекъм.

Освен че останали, за да изгледат лентите, семейство Бекъм блеснали и на афтърпартито след прожекциите, където не пропуснали да се щракнат с някои от звездите, дали гласовете си на анимационните герои.

Очаква се Виктория Бекъм да роди първата си дъщеря на националния празник на Щатите - 4-и юли. Засега дизайнерката пренебрегва указанията на лекарите да си почива повече и си наваксва със социалния живот, преди да я погълнат грижите около най-новия член на семейството й.Добави коментар