Кака Лара плаче...

198
Кака Лара плаче...

...повече от бебето

В края на месец май телевизионната водеща, позната като кака Лара, роди за втори път. На бял свят се появи втората й дъщеричка Вая, плод на любовта й с оператора от Нова тв Веселин Сивков.

Откакто обаче мъничката Вая проплакала за първи път, Лара плачела повече и от нея. Почти не успявала да удържи сълзите си, макар че никой не виждал конкретна причина за това.

След всяка порция обилен рев Лазара пояснявала, че я мъчи следродилна депресия, която обаче се надява съвсем скоро да отшуми.

В последната седмица от бременността си популярната водеща твърди, че почти не можела да се гледа – била тежка, дебела и противна, както тя самата се описва, не можела да се понася, което все още оказва влияние върху психиката й.

Въпреки това бременността й била изключително лека, само в самия й край имала някои незначителни неразположения.

Клюкарите обаче не обръщат внимание на крехкото емоционално състояние на водещата, а се надпреварват да шушукат кой от мъжете е вписан в графата „баща” на мъничката Вая.

По закон до 300 дни след официализирането на развода детето се вписва на бившия съпруг. За да бъде вписан новият партньор като негов родител, е необходимо да се премине през тежки съдебни процедури, поради което въпросителните остават, пише hotnews.bg.Добави коментар