Как се хранят първите дами, за да изглеждат добре?

105
Как се хранят първите дами, за да изглеждат добре?

Как постигат перфектния си вид?

Ако сте проследили новинарския поток, вероятно сте разбрали за срещата на страните от Г-7 във Франция. Г-7 включва седемте икономически най-големи държави, а на срещата присъстват лидерите на съответните страни. С тях обаче бяха и техните половинки или поне повечето от тях. Разбира се, всички обсъждаха техните тоалети, аксесоари, език на тялото. И за поредна година всички са обединени около едно - те изглеждат перфектно. Дарик радио разкри как се хранят първите дами и спазват ли някакви режими:

Мелания Тръмп

Денят на Мелания започва с богата на фибри закуска - овесени ядки и смути. През целия ден приема плодове, богати на антиоксиданти. Мелания признава, че обича да пие кола без захар. Обичайно за обяд и вечеря яде пилешко месо, но често похапва и бургери с картофки.

Брижит Макрон

Тя е на 65 г., но всички са впечатлени от това колко млада изглежда. Нейният хранителен режим е сравнително прост. Яде сезонни плодове и зеленчуци в големи количества. Като типична французойка, обича хубавите вино и сирена.Софи Трюдо

Тя не беше на срещата на Г-7, но често присъства в канадските медии. Наскоро тя разказа за битката си с булимията, влиянието на известните личности и натиска на обществото. Днес тя не спазва специфична диета, просто се придържа към храни, за които се знае, че са здравословни.

Ангела Меркел

Въпреки че в тази статия говорим за първите дами, няма как да не споменем може би най-влиятелната жена в съвременната политика - германският канцлер. От скоро тя е заменила любимите си вурстове и бисквитки със сурови моркови и зелени чушки.

Добави коментар