Как отслабват звездите: Кристина Агилера

436
Как отслабват звездите: Кристина Агилера

Развод, допълнителни килограми и избор на диета

Преди известно време певицата Кристина Агилера напълня с 30 килограма. Въпреки вида си това не я спря да покаже пищното си тяло в добре прилепнали дрехи. Тогава певицата заяви, че се харесва така повече, отколкото кльощава.

При ръст от 157 см много хора трудно й повярваха. Фенове на Агилера се чудеха каква може да бъде причината любимката им да напълнява така бързо и стабилно. Следващата пролет Кристина свали 11 килограма и сподели тайната на отслабването си.

Оказа се, че вина за стремителното надебеляване на певицата е имал разводът с Джордан Бретман. Болката от раздялата Агилера потушавала с алкохол и прекомерни количества храна.

След време певицата завързала нов роман с Матю Ратлер. Връзката обаче не повлияя положително на фигурата й. След постоянни критики в медиите и загубата на изгодни договори, Кристина Агилера се взима в ръце и започва диета.

Изпълнителката се доверила на фирма, която носи храната, включена в диетата, до вратата на дома й. Просто мечта – не смяташ калории, не анализираш състава на храната и не е нужно да готвиш.

Достатъчно е да си поръчаш закуска, обяд, вечеря и две леки закуски – и всичко това със стойност не повече от 1600 калории дневно. Именно толкова калории са достатъчно малко, за да започне отслабване, и достатъчно много, за да не се забави метаболизмът.

Примерно меню, съставено от 1600 калории:

Закуска: овесена каша със стафиди – 250 грама, нискомаслен кашкавал – 30 грама, кафе с мляко;

Лека закуска: запечена ябълка с пълнозернеста филия хляб и чаша фреш;

Обяд: варено говеждо месо – 120 грама, в комбинация със салата от зеле, домати и зелени подправки. За овкусяване – обезмаслено кисело мляко – 250 грама. Освен това за обяд се полага още филия черен хляб, зелен чай с лимон и лъжичка мед.

Лека закуска: 100 грама нискомаслена извара и портокал;

Вечеря: 100 грама скариди с 200 грама задушени зеленчуци – чушки, домати, лук и гъби. Зеленчуците са подправени със зехтин и съчетани със 100 грама варен ориз.



Добави коментар