Как отслабва Ан Хатауей

179
Как отслабва Ан Хатауей

Заради роля актрисата за известно време приема само по 500 калории дневно

Съвсем скоро е 14 февруари – Денят на влюбените. Много жени няма да имат нищо против, ако се лишат от няколко килограма.

Докато търсите подходящ режим, ние решихме да ви запознаем с този на Ан Хатауей.

Прочутата американска актриса е вегетарианка. Висока е 173 см и теглото й варира в рамките на 55-57 кг. Заради роли, нерядко е трябвало да бъде по-слаба.

При една от тях се налага да свали 9 кг. По сценарий героинята на Хатауей умира от изтощение. Това налага рязкото понижаване на теглото.

В случай състоянието на Ан е било следено от специалисти. Ежедневното й меню не превишавало 500 калории. Освен това тренирала по няколко часа без прекъсване.

Самият процес на отслабване не бил лека задача за Хатауей. Тя постоянно чувствала слабост. Екстремното понижаване на килограми въобще не й се отразявало добре.

Волята й обаче, да изпълни перфектно ролята, била по-силна. След приключване на снимките отново възвърнала обичайните си килограми.

Бях достигнала до състоянието, което искаше режисьорът. Изглеждах буквално като умираща и бях силно изтощена – физически и морално. Трябваха ми няколко седмици, за да се оправя.

Днес теглото на Ан Хатауей е в норма. Тя спазва няколко правила ежедневно:

1. Пие много вода и не злоупотребява с алкохола. Чаша червено вино е достатъчна.

2. Вечерно време приема по 2 лъжици студенопресован зехтин. Той стимулира работата на черния дроб и извежда токсините от тялото.

3. Бягане. Първоначално Ан загрява, след това ходи бавно до интензивно, накрая започва да бяга. По този начин актрисата може да тренира на свеж въздух. Заниманията са най-малко 3 пъти седмично.

4. Танци – по думите на треньора на Хатауей, тя танцува навсякъде – и у дома, и на улицата.

Самата актриса твърди, че е склонна към напълняване. Старае се да държи настрана сладките храни и тези, приготвени с брашно.

Със строги диети се изтезава само в крайни случаи. Определя кльощавостта като непривлекателна. 

Снимка: instagram.comДобави коментар