Как Мария Илиева отслабна?

585
Как Мария Илиева отслабна?

Певицата не е била на диета

Мария Илиева успя да свали 12 килограма, при това без да се подлага на драстична диета. На наградите на “БГ радио” и на промоцията на новия си сингъл “Играя стилно” миналата вечер певицата показа изключително стройна фигура. Новата визия с ултракъси панталонки на раздаването на призовете силно впечатли феновете й.

За половин година Мария е успяла да се втали силно със съвсем прост хранителен режим. “За закуска хапвам каквото си искам, разбира се, в разумни количества”, обяснява певицата. През деня в менюто влизат единствено чисто месо и зеленчуци, посочва вестник "24 часа".

Да отслабнем с вода

По всички правила на здравословното хранене човек не бива да яде непосредствено преди лягане. Мария се съобразява с това и си отделя цели четири часа между вечерята и нощния сън. Най-важното нещо в режима според нея е, че пие по 3-4 литра вода на ден.

За свалянето на килограми тя не е прибягвала до фитнес упражнения. За сметка на това през последните седмици отделя доста време за репетиции с денс студио “121”. С тях подготвя танцовите стъпки за новото си видео. Сериозен принос в подчертаването на стройната фигура има и нейният стилист Васил Божилов.Добави коментар