Как една майка свали 55 кг за година и половина?

160
Как една майка свали 55 кг за година и половина?

Доказателство, че с воля се постига всичко

Самочувствието на Касиди Линд се свива, когато по време на бременността си тя стига до 110 килограма. "Всеки път когато заставах пред огледалото не можех да видя нищо красиво в себе си, казва тя. Но не губи надежда. След раждането на бебето си Харли, Касиди решава да започне промяна.  "Исках тя да погледне нагоре към мен и да ми се възхищава. "

И така 25-годишната майка започва своето пътешествие, което за година и половина й позволява да свали 55 килограма. Днес тя учи, за да получи сертификат за личен треньор. Нейната трансформация не е само вдъхновение за дъщеря й, но е и мотивация за над 10 000  Instagram последователи.

Етo как Касиди успява да намали наполовина теглото си:

Пие много вода

„Без да имам извинения, започнах да пия по около 16 чаши вода на ден“, казва тя.  "

Пази много проста диета

Линд основно яде пиле, риба тон, пуешко, плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни. Но тя не обича да казва на това диета. „Ето къде е разликата между диета и начин на живот. Ако беше диета, досега да съм се провалила.“, казва тя на последователите си.

Не брои калории

Изненадващо, но Линд не тегли и не смята всичко, което яде. Тя се стреми да се храни здравословно и по толкова, че да е сита. „Ям това, което тялото ми иска. Може би смятането на калории и отделните нутриенти би довело до по – бързи резултати, но това ме стресира“, казва тя.

Приготвя храната си всяка седмица

Линд пише в Instagram, че тя се храни за енергия и нейните ястия понякога може да са повтарящи се. Едно от честите й предпочитания е пилешко, ориз и зеленчуци. Тя винаги приготвя храната си за седмицата в неделя вечер.

Придържа се към график

Дори когато не се ходи на фитнес, Линд се стреми да тренира пет пъти седмично. Тя признава, че резултатите са огромен мотиватор и че й е било трудно да се придържате към тренировките в началото. "Изисква се време, за да видите резултатите, но когато те дойдат, става пристрастяващо. В някои дни не ми се тръгва, но си казвам – „Давай“.

Следи за напредъка си

Младата майка казва, че обясни, че огромен мотиватор за нея за феновете й в Instagram, които следят напредъка. "Това, което моите последователи не осъзнават е, че колкото аз ги мотивирам, толкова ме мотивират и те.“, казва тя. Това, че толкова хора ви гледат и разчитат на вас не позволява да се отпуснете, добавя Касиди. Добави коментар