Как да преминем леко през ретроградния Меркурий

1848
Как да преминем леко през ретроградния Меркурий

Счита се, че в живота ни до 20-ти ноември ще настъпи объркване

Днес навлизаме в период на ретрограден Меркурий. Той настъпва след 19 ч. на 31 октомври и ще следва обратния си ход 20-ина дни. Особено важно е, че ще е в знака Скорпион. Заедно с Меркурий ретроградни са Уран и Нептун, които като тежки планети влияят по-скоро върху обществата, групите, идеите - и така индиректно върху всеки от нас.

Счита се, че в живота ни до 20-ти ноември ще настъпи объркване, съобщават от novotopoznanie.com. Как обаче да обърнем нещата в наша полза в дните през този напрегнат период? На първо място трябва да знаем, че Меркурий управлява комуникацията. По този начин нашите комуникационни умения, способности и планове ще бъдат поставени под напрежение.

Ето няколко начина да се справим с тежкия период.

1. Отделете време, за да завършите вашите проекти

Вместо да се борите срещу реакционното движение на планетата, спокойно можете да завършите вашите проекти и да изпълните плановете си, като след това започнете да мислите за новите си задачи.

2. Разберете, че ще има закъснения

По време на целия период може да се случи да отложите срещи и да имате проблеми с електрониката или на работното място. Закъсненията ще бъдат нещо нормално, не се ядосвайте, а просто го приемете и бъдете спокойни.

3. Не взимайте прибързани решения и бъдете предпазливи


Възможно е да изпитате някаква психическа забавеност. Поради това, внимавайте при взимането на крайни решения. А най-добре да ги отложите за след две седмици.

4. Обадете се на старите си приятели

Обадете се на стари приятели или на този, за когото си мислите, но това не се отнася до бившите партньори. Това може да доведе до доста объркани разговори и да потънете в още по-голяма каша.

5. Не се разделяйте с партньора си

Освен ако той наистина го заслужава и знаете без съмнение, че сте приключили. Внимавайте с желанията си да го напуснете. Помислите внимателно преди да направите нещо непоправимо. Разделите в този момент са по правило окончателни.6. Не действайте импулсивно

Погрешно е разбирането да действате импулсивно спрямо тези, които обичате. Бъдете кротки с хората около вас, дори със себе си. Кротки - запомнете тази дума.

7. Фокусирайте се върху грижата за себе си

Отделете време да се самоусъвършенствате. Ако не започнете да се грижите за себе си, кой ще го направи? Не отлагайте да трупате знания за вас самите.

Като спазвате тези просто правила ще преминете по-леко през ретроградния Меркурий и неговото движение, съветва Дарик радио.

Добави коментар