Как да изглеждаме по – добре, без да харчим куп пари?

201
Как да изглеждаме по – добре, без да харчим куп пари?

Не е нужно да харчите цяло състояние за нов гардероб, за да изглеждате като модна икона

Не е нужно да харчите цяло състояние за нов гардероб, за да изглеждате като модна икона. Ключът към това да изглеждате така, като че сте похарчили цяло състояние, без да се фалирате, е да пазарувате умно. Ако знаете няколко хитри трика за стила, смесвате правилните аксесоари и инвестирате в няколко добре направени тоалета, можете напълно да преобразите външния си вид. Ето какво съветват топ стилистите:

Инвестирайте в хубави материи

По – добре е да имате два пуловера от хубави тъкани - естествени и висококачествени, вместо купища, но с ниско качество и изкуствени материи. Те не само стоят по по – различен начин, но и ще ви служат дълго време.

Носете тъмен деним

Независимо какъв модел дънки предпочитате, ключът е да изберете правилния размер и висококачествено покритие.

Имайте в гардероба един страхотен блейзър

Тази връхна дреха е винаги на мода и може да се съчетава както с по – небрежен, така и с бизнес стил.

Смесвайте текстури и шарки

Овладяването на изкуството за смесване на текстури и шарки е ключово, ако искате да постигнете по – ефектна визия. Комбинирайте коприна с други богати тъкани в същата цветова схема като деним или кашмир. Носенето на една и съща цветова схема в различни текстури ще повдигне нивото.Подчертайте формите си

Хората са склонни да гравитират към черни или извънгабаритни дрехи, за да прикрият несъвършенствата в тялото си. Но ключът към шик излъчването е да се уверите, че дрехите пасват на извивките ви. Не ги крийте и не се опитвайте да ги прикриете, а подчертайте онази част, която ви харесва. Носете дрехи, които са ви удобни, но и са за вашата фигура.

Изберете бельото, в което се чувствате уверена

За да стои една дреха добре, значение има не само кройката, но и бельото, с което сте. Никога не се скъпете да купувате качествен сутиен. Той не само ще поддържа бюста ви, ще пази гърба и стойката, но и ще подчертае дрехата, с която сте. Идете в специализиран магазин, пробвайте модели и материи, докато не намерите вашия. Сутиенът трябва да е ваша втора кожа и да се чувствате толкова удобно с него, че да не го усещате.Добави коментар