Как да го накарате да стане от дивана

126
Как да го накарате да стане от дивана

Таткото се прибира и се разплува на меко... Познато ли ви е?

Има мъже, които в свободното си време обичат да се излежават на дивана. Числото им съвсем не е малко. Затова и жените, които се опитват да ги накарат да се размърдат, са горе-долу също толкова много.

По своята природа мъжете са лениви същества. Те не се движат без основателна причина. Съществуват няколко метода, по които да ги накарате да се активизират, без да поглеждат към вас с негодувание.

1. Престанете да викате.

Мъжете не обичат крясъци. Затова всяко едно повишаване на гласа предизвиква у тях усещане, че биват унижавани. Овладейте се и започнете да говорите спокойно.

2. Без шантаж!

Много жени се опитват да шантажират своите партньори. Това обаче води до обратен ефект.

3. Обяснете на мъжа си защо искате от него да свърши нещо.

Например, това може да бъде развалена ключалка на вратата на детската стая, течащ кран, който може да залее съседите и след това ще се наложи да им плащате ремонта, и т.н.

4. Бъдете пример.

Счупила се е ключалката? Тогава вземете отвертката и кажете на съпруга си, че отивате да я поправите. Повечето мъже ще скокнат от ужас и ще ви вземат отвертката от ръката.

5. Мъжът отказва да помага?

Престанете да изпълнявате някое домашно задължение. Жената не е длъжна да обслужва човек, който не се стреми да допринася за благото на семейството.

6. Повторяйте по-често тези думи: Знам, че можеш!

Хората стават такива, каквито ги назоваваме. Ако повтаряте на съпруга си, че е способен, то той сам ще поиска да отговаря на тази представа.Добави коментар