Как Бионсе свали 30 килограма

226
Как Бионсе свали 30 килограма

Ще се наложи обаче да се откажете от някои продукти

Днес популярната певица за втори път се готви да става майка, но преди да настъпи този етап от живота й, може да се похвали с опитването на не една диета.

Бионсе никога не е имала съвършено изящни форми, тъй като природата я е дарила щедро – големи гърди, обемни бедра. Всъщност, тези характеристики са се превърнали в нейна визитна картичка.

В града, в който е родената певицата, е обичайно да се консумира храна, която трудно може да бъде наречена полезна.

Любимата храна от детството на Бионсе са печено пиле, фахитос, тако, барбекю, хамбургери,  печени скариди и т.н. Затова след раждането певицата логично решава да промени своите хранителни навици. Нейният път към здравословното хранене е доста дълъг.

По време на него Бионсе изпробва т.нар. Лимонадена диета. Нейната цел е да прочисти тялото. Главен елемент в диетата е напитка на основата на сока от лайм, пипер кайен и кленов сироп.

Тя се консумира от 6 до 12 пъти на ден, като между приемите се пие само чиста вода.

Утрото започва с топла вода със сол, а преди сън се пие чай със слабителен ефект. С помощта на тази диета Бионсе успя да свали 9 кг, но най-осезаема бе загубата на килограми, благодарение на друг режим на хранене.

През 2015 г. тя признава, че се е отказала от месото и се храни по препоръките на диетолога Марк Бохес. С неговата диета, която вече е изпробвала и Дженифър Лопес, Бионсе успява да свали още 30 кг.

По думите на певицата, тази диета и позволила до достигне най-добрата физическа форма в живота й.

Храненето е основано само на растителна храна. Напълно забранени са месо, млечни продукти и алкохол.

Един курс от диетата продължава 22 дни – именно толкова време е необходимо, за да се усвои нов навик на хранене.Добави коментар