Изхвърлете тези неща от дома си

292
Изхвърлете тези неща от дома си

Почти във всеки дом има предмети, от които се срамуваме, но въпреки това не изхвърляме

Почти във всеки дом има предмети, от които се срамуваме, но въпреки това не изхвърляме. Всичко това е причинено отчасти от пестеливост или невнимание на собствениците. Ето някои предмети във вашия дом, от които трябва да се отървете веднага.

Захабени кърпи и чаршафи, износени и изцапани килими, избледнели завеси - проблем с домашния текстил може да се намери в почти всеки дом. Ако одеялото ви има неприятна на допир текстура или спалното ви бельо е пожълтяло - пратете всичко в кошчето за боклук. Това не е разточителство. Повредените и захабени неща трябва да напуснат дома ви.

Събирате ли детско изкуство? Пазите ли порцеланови ангели и символи на китайската нова годна, които роднини и приятели са ви подарили преди време? Трупате ли стари магнити върху хладилника си? Имайте предвид, че изобилието от визуално намалява пространството в дома ви и поради липсата на един-единствен стил в къщата се появява усещане за хаос. Филтрирайте декора, като изхвърляте своевременно остарелите дрънкулки от жилищното си пространство.

Няма нищо по-отвратително от използваните кухненски гъби, „космати сапуни” в банята и други подобни предмети. Унищожете всичко, което може да подсказва нечистоплътност, посочва Darik News.

Съжалявате ли, че изхвърляте старата хавлиена кърпа? Не можете да се разделите с напуканата любима чаша за кафе? Ядете с криви вилици и извити лъжици, защото не искате да харчите пари за нови прибори за хранене? Износените дъски за рязане, които вече миришат, напълно износените ножове и старите кутии за кафе и зърнени закуски – отървете се веднага от тези домашни грозотии.

Добави коментар