Искам дупето на Пипа

142
Искам дупето на Пипа

Нова мода сред пластичните операции

Пластична операция на задните части е най-новият хит в Съединените щати. Стотици дами посещават клиники отвъд Океана с желаниет да заприличат на сестрата на херцогинята на Кеймбридж - Пипа Мидълтън.

За балдъзите има доста поговорки и сексуални намеци. Пипа Мидълтън, която се пада именно такава на британския принц Уилям, предизвика фурор в светските среди. И постави нова модна тенденция в пластичната хирургия на дупетата, съобщава bTV."Дженифър Лопес и Ким Кардашиан предизвикаха подобен интерес преди време. Техните задни части обаче са по-големи. Много дами не ги харесват. Но след като видяха Кейт и Пипа, идват и искат малки и закръглени дупета. Те стимулираха голям интерес към пластичните операции в цял свят”, обяснява д-р Ричард Флеминг.

За дами с по-скромен бюджет или нежелание за операция се предлагат и боксерки, които имитират красиви задни части. Иначе от Американската асоциация по пластична хирургия твърдят, че уголемяването на гърдите си остава най-желаната корекция в страната. Миналата година близо 300 000 дами са се подложили на процедурата.Добави коментар