Идеалният мъж

175
Идеалният мъж

Принцът на бял кон задължително с чувство за хумор

Перфектният мъж – за него мечтаят всички жени. Но съществува ли наистина такъв или всичко е въпрос на личен вкус, се питат водещи психолози.

За всяка жена идеалът е различен. Факт е обаче, че по много отношения представите на нежния пол за идеалния мъж са сходни.

Водещи психолози създадоха обобщен образ на перфектния мъж, който на теория би трябвало да впечатли всяка жена. А ето и резултатите, представени от БГНЕС.

Идеалният мъж преди всичко мисли за жената, а след това за децата и майка си. Той трябва да е самоуверен, цивилизован, но и малко срамежлив.

Принцът на бял кон трябва да притежава и чувство за хумор. С такъв човек лесно се общува, защото той умее да развесели една жена и в най-тежката ситуация.

"Перфектният" трябва винаги да се съобразява с желанията на жената, особено в леглото. В същото време трябва и да е умен и привлекателен или поне не много грозен, показва анкета, направена на представителки на слабия пол.

Жените могат да спорят до безкрай за това какъв е красивият мъж. Някои си падат по брюнети с тъмни очи, други пък са запленени от русите мъже със сини очи. Но психолозите обобщават, че е важен приятния външен вид, чувството за хумор и морала.Коментари

Коментар: 5
Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjku'"(){}:/1zqjku;9

Коментар: 2

1zqjku'"(){}:/1zqjku;9

Коментар: 1

mnogo viarno


  • 1

Добави коментар