И най-добрите майки са...

246
И най-добрите майки са...

Те са сърдечни с децата си, защитават ги и готвят чудесно

Най-добрите майки в света са италианските, пише в. "Кориере дела сера". Твърдението е на американското издание "Уолстрийт джърнъл", което миналата година обяви, че най-добрите майки са китайките.

Според изданието, сега италианките застават начело на своеобразната класация, защото са сърдечни с децата си, защитават ги, готвят чудесно и благодарение на тях, италианчетата израстват като истински стълбове на обществото.

През годините автори на различни книги и журналисти от различни вестници обявяваха представителки на различни националности за най-добрите майки в света. Китайките бяха възхвалявани като майки-тигрици, които обичат строгата дисциплина и са непреклонни с децата си.Французойките оставят децата си да играят на воля, без да им се месят, което показва, че не са обсебени от типичните за майките страхове и притеснения. Боливийките изцяло са посветени на децата си.

Уелските майки винаги държат устата си затворена и нито упрекват децата си, нито пък повтарят на околните колко са специални техните отрочета, пише novini.bg. Майките от остров Фиджи оставят децата си по цял ден да лудуват извън къщи и да вкусят от ранна възраст свободата.

Монголките отглеждат сами децата си, защото работата на техните съпрузи често е свързана с дълги пътувания. Така връзката между монголките и техните деца става по-силна за сметка на по-слабата връзка между бащите и децата.Добави коментар