Холмс: Майчинството е огромен подарък

77
Холмс: Майчинството е огромен подарък

Децата променят живота завинаги

Актрисата Кейти Холмс е неизмеримо щастлива, че още едно време е рискувала да прекъсне кариерата си заради раждането на дете. Бившата съпруга на Том Крус обаче не може още да настрои личния си живот. След развода с актьора не й се удава да намери подходящ спътник в живота.

Своевременно Кейти е решила да се съсредоточи върху възпитанието на дъщеря си и развитието на кариерата си. Майката на 8-годишната Сури не пести време и сили, за да бъде достоен пример за подражание на детето си. Например, тя се старае да научи Сури на скромност и сдържаност, убеждава я, че скромната дреха е най-добрият избор за жената.„В моя гардероб има подбрани вещи. Харесва ми да нося дрехи, които обичам. Много от дрехите ми си приличат. А най-добре се чувствам в дънки”, споделя 35-годишната актриса.

В името на дъщеря си Холмс е готова да направи много жертви. Тя смята, че майчинството е най-голямото щастие в живота й.

„В момента съм се съсредоточила върху майчинството и работата. Да съм майка е огромен подарък на съдбата. Когато станах майка, моят живот напълно се промени”, допълва Кейти Холмс.Добави коментар