Хелън Хънт загърбва кариерата в името на детето

928
Хелън Хънт загърбва кариерата в името на детето

И сега ролите й са по-добри от всякога

Актрисата Хелън Хънт в началото на второто хилядолетие беше в пика на популярността си. Но тя отхвърли много проекти заради възможността да стане майка. През 2004 година Хелън роди момиче, която нарече Макена. Тогава тя заявила на агентите си, че ще се появи на снимачната постановка само в два случая: или за внушителна сума, или заради крайно интересен сценарий.

Всъщност постъпката на звездата от "Какво искат жените" е доста смела, тъй като след навършването на 40 години актрисите в Холивуд трудно могат да си позволяват да откажат роля. След раждането на Макена, Хелън Хънт се нуждае от почти 12 години, за да се завърне в големите холивудски продукции.

Колко харчи една звезда месечно за красота?

„Аз родих дете, да съм до дъщеря ми за мен е най-голяма награда и признание”, споделя 51-годишната актриса. „Сега ролите му са по-добри, отколкото преди. Започнаха и да ми плащат повече. Макар и рядко”, допълва Хелън. Актрисата съзнателно поема риска в името на семейството си. Тя смята, че не бива да се отказваме от домашния уют заради граденето на кариера.„Аз все пак няма да бъда през цялото време на върха на славата. Ние всички с времето започваме да залязваме”, разсъждава Хелън Хънт.

Преди и след: Звездни майкиДобави коментар