Хайди и Сийл се развеждат

57
Хайди и Сийл се развеждат

Най-хармоничната двойка в света на звездите се разделя

Бившият супер модел Хайди Клум и съпругът й, певецът Сийл, се развеждат след шест години и половина брак. Като мотив за раздялата те посочват "непреодолими различия". Следващата седмица Хайди ще внесе документите за развод, съобщава близък до манекенката източник.

Новината е изненадваща, като се има предвид, че Хайди и Сийл бяха сочени за най-хармоничната двойка в света на известните. Още повече, че те даваха съвети за щастлив брак. Хайди Клум гордо се разхождаше, докато беше бременна с четвъртото дете, а в интервю за списание "OK!" тя разказа тайната за щастливия брак - все още се държат все едно са в меден месец.

"Не трябва да допуснете меденият месец да приключи. Непрекъснато трябва да правите нещата да са интересни", обясняваше Хайди. Германската красавица даде още полезни съвети за любовната връзка на нежната половинка за читателите, сред които и това, че съпругата трябва да носи подаръка, получен от съпруга й, дори и тогава, когато не го харесва.47-годишният певец също използваше всеки удобен момент, за да разказва за любимата си жена и четирите им деца, припомня БГНЕС. "Когато сме заедно наистина ни е много интересно, и това така трябва и да е. Имаме много стресиращи професии и времето, което прекарваме заедно, ни е много скъпо", разказваше Сийл за любимата си Хайди, с която е в брак от 10 май 2005 г.

"Ние сме сродни души, химията между нас е великолепна и обичаме да прекарваме времето заедно. Семейството винаги е на първо място, въпреки всичко", подчерта певецът.

Преди месец излезе новината , че известното семейство обсъжда идеята да осинови дете. "Идеята за осиновяване на дете ни дойде от Сандра Бълок, с която сме приятели. Тя взима малко момче от Африка и му дава шанс за нормален живот. Това наистина е прекрасно", каза Сийл в интервю за списание Closer.

"Все още не знаем от къде бихме си взели бебе, но искаме това нещо да стане един ден", добави певецът, който бе разкрил, че тайната за техния брак е в това, че с Хайди все още се забавляват и смеят.Добави коментар